History - Chainzone

History

ico   2000 | Company diadegaké

ico   2001 | bengkel perakitan New disewa kanggo expansion produksi

ico   2006 | bangunan pabrik barang cacat

ico   2008 | tandha Trade IMPOSA kedhaftar ing EU

ico   2009 | part anyar bangunan pabrik dibangun

ico   2010 | negara panggonan kaca lan wilayah ngluwihi 110

                   tim dodolan ekspor ditambahi lan dipérang dadi 3 bagean

ico   2013 | Pindhah menyang Komplek pabrik rampung anyar

ico   2015 | Chainzone wis kadhaptar ing National Equities Exchange lan Quotations

ico   2017 | volume sales Chainzone kang bay dhuwur ditingkat Top 17 ing China.

ico   2018 | Chainzone wis nominasi " 2018 Famous Ngekspor Enterprise in Langkawi Guangdong "


Tampilan Online Chat!