Rreth Nesh - Chainzone Technology (Foshan) Co, Ltd

Rreth nesh

15

Chainzone Teknologji (Foshan) Co., Ltd, është një zhvilluesi i specializuar dhe prodhuesit e produkteve ndriçim LED, shenjat LED dhe LED sinjaleve të trafikut.
E themeluar në vitin 2000, Chainzone është certifikuar nga ISO 9001 dhe emërohet si ndërmarrje hi-tech nga qeveria e krahinës.
Chainzone marrë certifikatë e saj të parë CE në vitin 2001 dhe kjo është edhe një nga pak kompanitë kineze kontinent që kishin prona UL atëherë, e cila bëri të outrace kompani të tjera kolegëve.
Që nga themelimi, Chainzone ka qenë forcimi kapacitetet e veta teknologjike duke zgjeruar territorin e shitjes. Sot fabrika Chainzone është mbi 24.000 m ²dhe ka më shumë se 500 stafit, 1/4 e të cilët punojnë për R & D departamentit. I fortë R & D kapacitet mundëson Chainzone të vazhdueshme të ofruar produkte të reja dhe përkrahje të përgjegjshëm teknike për klientët.
IMPOSA është markë Chainzone e regjistruar në SHBA, Evropë dhe vendet dhe rajonet e tjera. Produktet tona janë të mirë-pranuar në tregjet në mbi 140 vende dhe rajone të gjithë botën.


WhatsApp Online Chat!