Histori - Zinxhiri

histori

histori

ico   2000 | Kompania e themeluar

ico   2001 | Punëtoria New grumbulluar me qira për zgjerimin e prodhimit

ico   2006 | ndërtesave të fabrikës rinovuar

ico   2008 | markë tregtare IMPOSA regjistruar në BE

ico   2009 | Pjesa e re e ndërtimit të fabrikës ndërtuar

ico   2010 | vendet e destinacionit të eksportit dhe rajone tejkaluar 110

                   Ekipi i shitjet e eksportit zgjeruar dhe e ndarë në 3 divizione

ico   2013 | Të shkojë në një kompleks krejtësisht të re të fabrikës

ico   2015 | Chainzone ka qenë e listuara në Kombëtare Exchange equities dhe citate

ico   2017 | Chainzone e vëllimit të shitjes të gjirit të lartë renditet Top 17 në Kinë.

ico   2018 | Chainzone është nominuar si " 2018 Famous eksportuese e ndërmarrjeve në Guangdong Province "


.
WhatsApp Online Chat!