Urdhërat LED High Bay Chainzone janë në aktivitet të plotë në këtë qershor Artë

LED High Bay është një nga produktet nxehtë Chainzone së shitjes. Urdhërat vazhdojmë të vijnë dhe shtabet tona duhet të punojnë gjatë tërë kohës për shpërndarjen në kohë.

Në ndërkohë, ne aplikojmë politikë shumë strikte të kontrollit të cilësisë në LED produktet tona të lartë gji në mënyrë që të shmangur problemet gjatë prodhimit dhe shpërndarjen Produkti ynë me cilësi më të mirë për klientët tanë. Kështu, Chainzone gjithmonë merr lëvdata të larta nga konsumatorët.

Chainzone është partneri juaj të besimit të denjë. Punojnë me ne, shkak ne do t'ju ofrojë produktet më të mira dhe shërbim më profesionale!

101


Ora Post: Jul-03-2018
Get in touch Chainzone Technology ( Foshan ) Co . , Ltd
 • Add: 
  Chainzone Industrial Park, Taishan Bei Rd., Sanshan Avenue, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province, P.R.China 528000
 • Tel: 
  + 86-757-8639 3001/02/03/04
 • Email: 
  Biz @ zinxhiri .com
 • Web: 
  www.imposalight.com/www.chainzone.com
 • sns01
 • sns02
 • sns04
 • sns05
 • sns02

Leave Your Message

.