History - Chainzone

историја

МЦК   2000 година | компанија основана

МЦК   2001 година | Нов монтажа работилница под кирија за производство на проширување

МЦК   2006 | Фабрички згради реновирање

МЦК   2008 | IMPOSA трговска марка регистрирана во ЕУ

МЦК   2009 | Новиот дел на фабричка зграда изградена

МЦК   2010 | Извоз целните земји и региони надмина 110

                   извозот тим прошири и поделени во 3 поделби

МЦК   2013 година | Премести во една сосема нова фабрика комплекс

МЦК   2015 | Chainzone се наоѓа на листата на Националниот Equities размена и Цитати

МЦК   2017 | волумен Chainzone е продажба на високо залив рангирана Топ 17 во Кина.

МЦК   2018 | Chainzone е номиниран за " 2018 Познати извознички на претпријатија во провинцијата Гуангдонг "


WhatsApp Онлајн Chat!