History - Chainzone

Sajarah

ico   2000 | parusahaan ngadegkeun

ico   2001 | workshop assembling Anyar disewa keur ékspansi produksi

ico   2006 | wangunan pabrik refurbished

ico   2008 | trade mark IMPOSA didaptarkeun di EU

ico   2009 | bagian New wangunan pabrik diwangun

ico   2010 | Nagara tujuan ékspor jeung wewengkon ngaleuwihan 110

                   Tim jualan ékspor dimekarkeun sarta dibagi kana 3 bagean

ico   2013 | Mindahkeun ka kompleks pabrik lengkep anyar

ico   2015 | Chainzone geus didaptarkeun dina National equities Exchange sarta cutatan

ico   2017 | volume jualan Chainzone ngeunaan bay tinggi rengking Top 17 di Cina.

ico   2018 | Chainzone geus bieu salaku " 2018 Inohong Exporting perusahaan di Propinsi Guangdong "


WhatsApp Online Chat!