Pola LED Billboard Lehta

Features produktit

* Dizajn profesional polarizuar optik;

* Instaluar paralelisht me billboard, akumulimin më pak pluhur;

* Kursimit të energjisë, 100W zëvendësojë 400WHL;

* Efikasitetin dritës deri 100lm / w;

* 5 vjet garanci.

Download Data Sheet (PDF)

Detail Product

specifikimet

shpërndarje të shkëlqyer të lehta siguron efikasitet të lartë që shkëlqen dhe uniformitetin.

Sipërfaqja shkëlqen është paralel me billboard, i cili zvogëlon akumulimin e pluhurit dhe borë.

Shfryrë pajisjen parandalon lagështi nga depërtuar në dritë.

kursimit të energjisë, një 150W LED billboard mund të zëvendësojë 400W MHL.

jetëgjatësi më të gjatë, 5 vjet garanci.

(1300x485) -1 (1300x485) -2

model

pushtet

lumen

tension

CCT

CRI

kënd Beam

jetëgjatësi

CZ-BL-50WX-TY

50W

5000lm

AC 90-305V

3000K 4000K

5000K

5700K

6500K

> 70

 00253

50,000hrs

CZ-BL-100WX-TY

100W

10000lm

CZ-BL-150WX-TY

150W

10500lm

WhatsApp Online Chat!